Varikosette ®

Αφήστε πίσω τα προβλήματα με τις φλέβες σε οποιοδήποτε στάδιο – η ανακούφιση είναι εφικτή σε 28 ημέρες!


Απαλλαγείτε από τα πρησμένα και επώδυνα πόδια για πάντα!

Varikosette κρέμα

Varikosette – καινοτόμο προϊόν για τη θεραπεία των κιρσών

Αξιολόγηση:Varikosette opinie

78 EUR 39 EUR 

Μια εξαιρετική θεραπεία για προβλήματα στα πόδια λόγω φλεβών, περιλαμβάνει έναν ειδικό θεραπευτικό συνδυασμό. Επιδρά αποτελεσματικά ως προληπτικό μέτρο, μειώνοντας την πίεση στα πόδια, συμπεριλαμβανομένου του συνδρόμου των βαριών ποδιών, και ελαττώνοντας τις δυσάρεστες αισθήσεις καύσου. Η συνδυαστική δράση της τροξερουτίνης και των φυτικών εκχυλισμάτων προάγει την καλύτερη κυκλοφορία του αίματος και συμβάλλει στη μείωση των διαστάσεων των αιμοφόρων αγγείων.

Τέλος της προώθησης για:

Μόνο 17 κομμάτια!

Varikosette με αντικαταβολή

Πώς λειτουργεί η κρέμα Varikosette;

Ομαλοποίηση των φλεβικών βαλβίδων

Varikosette πώς λειτουργεί

Κατά την παρουσία των κιρσών, οι βαλβίδες στις φλέβες δεν κλείνουν πλήρως, επιτρέποντας στο αίμα να επιστρέφει προς τα πίσω. Κανονικά, η κυκλοφορία του αίματος προς τα πάνω προς το στήθος συμβαίνει από κάτω. Κατά την αντίστροφη ροή, το μεγαλύτερο ποσοστό του αίματος συσσωρεύεται στα κάτω άκρα.

Το Varikosette ενισχύει τις βαλβίδες, επιδιορθώνει τις νευρικές συνδέσεις, βελτιώνει τη διατροφή, και βελτιστοποιεί την κυκλοφορία του αίματος.

Ενισχύει το αγγειακό ενδοθήλιο

Varikosette δράση

Κατά τη διάρκεια της παθολογικής διαδικασίας, ο αριθμός των νεκρών ενδοθηλιακών κυττάρων υπερβαίνει τη φυσιολογική τιμή. Αποκλείουν και επιμηκύνουν τα αιμοφόρα αγγεία.

Το Varikosette ενισχύει το ενδοθηλιακό στρώμα, καθιστώντας τα αιμοφόρα αγγεία πιο ανθεκτικά και ευέλικτα. Αποτελεί μια αποτελεσματική μέθοδο πρόληψης και θεραπείας των κιρσών.

Ελαττώνει την ενέργεια των αιμοπεταλίων

Varikosette αποτελεσματικότητα

Τα ενζύματα που παράγονται από τα λευκά αιμοσφαίρια εισέρχονται στην κυκλοφορία του αίματος, αλληλεπιδρούν με τις πλάκες του αίματος, χωρίζουν το θρόμβο και εξάγουν τον θρόμβο από το σώμα.

Το Varikosette βελτιώνει τον αριθμό των κυττάρων του ανοσοποιητικού συστήματος στο αίμα, ενώ ταυτόχρονα ενισχύει τα τοιχώματα των κυκλοφορούντων αιμοφόρων αγγείων, αποτρέποντας την διαφυγή των λευκών αιμοσφαιρίων.

Με το Varikosette μπορείτε:

Εξάλειψη των ενδείξεων και των εκδηλώσεων των κιρσών

✅ Αποτρέψτε την εμφάνιση κιρσών

✅ Ανακουφίστε από τον πόνο και τη δυσκαμψία των ποδιών

✅ Θεραπεύει φλεγμονώδεις καταστάσεις 

Varikosette για κιρσούς

Ποια είναι η αιτία που καθιστά το Varikosette τόσο αποτελεσματικό;

Οι προηγούμενοι προδότες του Varikosette υποτίθεται ότι αντιμετώπιζαν μόνο τις επιπτώσεις της πάθησης με τη μείωση του πόνου και την εξάλειψη της φλεγμονής. Το Varikosette εξαλείφει όχι μόνο τις επιπτώσεις των κιρσών, αλλά και την αιτία τους: τους πηγούς αίματος. Δεν προκαλεί μόνο τις επιπτώσεις των κιρσών, αλλά εξαλείφει επίσης την αιτία τους: τους πηγούς αίματος.

Η υψηλή αποτελεσματικότητα οφείλεται στα πιο ισχυρά βότανα εκχυλίσματα που συνδυάζονται για να ενισχύσουν τις ιδιότητές τους και να επιταχύνουν την ενέργεια των δραστικών συστατικών. Η σύνθεση προωθείται ως επανάσταση στη φυσική φλεβολογία. Αυτό το προϊόν διαφέρει από άλλες μη επεμβατικές μεθόδους – δεν ενθαρρύνει μόνο το επιφανειακό φλεβικό σύστημα, αλλά και το βαθύ φλεβικό σύστημα. Αυτό οδηγεί στην εξαφάνιση των εξογκωμάτων, του βάρους, του πόνου και της ερυθρότητας κάτω από το δέρμα.

Σύνθεση κρέμας για κιρσούς

Varikosette συστατικά

Εκχύλισμα Ginkgo biloba

✔ Πλούσιο σε λιναλύλιο και φαινυλοπροπανοειδή και τη μοναδική ουσία ginkgolide.

✔ Διαστολή των αιμοφόρων αγγείων.

✔ Αυξάνει την ελαστικότητα των τοιχωμάτων των αιμοφόρων αγγείων.

✔ Καταπολεμά τη φλεγμονή.

Varikosette σύνθεση

Αιθέρια έλαια λεμονιού, σόγιας, καρύδας

✔ Αποσμητικά και μειώνει την υπερβολική εφίδρωση.
✔ Εξαφανίζει τα αισθήματα ξηρότητας και σφιγκτικότητας του δέρματος.
✔ Ενυδατώνει βαθιά και θρέφει το δέρμα των ποδιών.

Varikosette αντιοξείδωση

Εκχύλισμα από καστανιά ίππου

✔ Ειδικές τανίνες που βασίζονται στη γ-μελατονίνη και τα φλαβονοειδή.
✔ Δράση ως αντιοξειδωτικό.
✔ Αποτρέπει τον σχηματισμό ελεύθερων ριζών που μπορούν να προκαλέσουν ζημία στα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων.

Varikosette ενισχύει τα αγγεία

Τροξερουτίνη

✔ Ενεργοποιεί τη βιταμίνη Ρ.
✔ Συμμετέχει στη διαδικασία οξείδωσης/επαναγωγής.
✔ Μείωση της αγγειακής διαπερατότητας και ευθραυστότητας.
✔ Ενισχύει τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων.

Το Varikosette συνεισφέρει στη μείωση της πίεσης στις φλέβες και στην ανακούφιση της συμφόρησης. Το Varikosette επιδρά στη μικροκυκλοφορία, μειώνοντας την ευθραυστότητα και τη διαπερατότητα των τριχοειδών αγγείων, ενώ αυξάνει την αντοχή τους.

Οι αιμοφόροι αγγείοι εμφανίζουν υγιή εικόνα, και οι συσσωρευμένοι κόμποι υποχωρούν. Η ροή του αίματος γίνεται ομαλή, βελτιώνοντας άμεσα την λειτουργία της καρδιάς, του εγκεφάλου και του εντέρου.

Το Varikosette διαθέτει αντιφλεγμονώδη δράση. Αποτρέπει τη δημιουργία προσταγλανδινών, ουσιών που ενεργοποιούν φλεγμονώδεις διεργασίες.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Varikosette

Εφαρμόστε κατάλληλη ποσότητα του προϊόντος στις προβληματικές περιοχές και περιμένετε μέχρι να απορροφηθεί πλήρως. Εφαρμόστε καθημερινά (1-2 φορές την ημέρα).

2. Εφαρμόστε την κρέμα κατά μήκος της γραμμής μασάζ για βελτιωμένο αποτέλεσμα.

3. Προτεινόμενη διάρκεια της θεραπείας: 28 ημέρες.

Varikosette προετοιμασία

Varikosette

ΈΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΙΓΙΆΖ ΣΑΣ;

Όπως μπορεί να φανταστείτε, μια τόσο ελκυστική πρόταση δεν μπορεί να διατηρηθεί για πάντα λόγω οικονομικών αιτιών, οπότε πρέπει να βιαστείτε!

Προμηθευτείτε άμεσα από τον παραγωγό.

Τέλος της προώθησης για:
Varikosette εμπειρογνώμονας

José Hernández
Ειδικός φλεβολογίας

Πολλές γυναίκες (και μερικοί άνδρες) είναι εξοικειωμένες με το αίσθημα βαριών και επιπόνων ποδιών. Συνήθως αναζητούν εξειδικευμένη βοήθεια μόνο όταν η πάθηση έχει προχωρήσει, και τα σημάδια των φλεβίτιδων είναι εμφανή. Είμαι πεπεισμένος ότι η καλύτερη προσέγγιση για οποιαδήποτε νόσο είναι η πρόληψη. Αυτός είναι ο λόγος που πάντα προτείνω την χρήση της κρέμας Varikosette στους ασθενείς μου. Έχει εντυπωσιακή επίδραση στις φλέβες και είναι ικανή να αποτρέψει την πρόοδο της νόσου. Το Varikosette ανακουφίζει γρήγορα και εύκολα το αίσθημα των „κουρασμένων ποδιών” και προσφέρει ελαφρότητα και ενέργεια μετά από μια κοπιαστική ημέρα στη δουλειά.

José Hernández

Varikosette γνώμη 1

Αυτή η κρέμα αποδεικνύεται αποτελεσματική για την αντιμετώπιση των διαστολών στα αγγεία των ποδιών. Παρατηρείται σημαντική βελτίωση μετά την εφαρμογή. Ο απαλός πόνος και η ένταση έχουν εξαφανιστεί.

 Μαρία, 25 ετών
Varikosette γνώμη 2

Αφού αποχωρήσω από την εργασία, πάντα εφαρμόζω μια κρέμα Varikosette. Το προβληματικό πρήξιμο και η κούραση εξαφανίζονται γρήγορα, ενώ η υπερβολική εφίδρωση των ποδιών μειώνεται εμφανώς. Όταν ξυπνήσω το πρωί, τα πόδια μου είναι πλήρως ανανεωμένα. Το προτείνω σε όλους!

Νίκαιαγια, 35 ετών
Varikosette γνώμη 3

Η κρέμα Varikosette επιστημονικά διασώζει τη ζωή μου. Μέσα σε λίγες εβδομάδες από την έναρξη της χρήσης, παρατήρησα σημαντική μείωση των κιρσών μου. Τα πόδια μου επέστρεψαν στον φυσιολογικό τους κατάσταση. Αισθάνομαι πιο ελαφριά και έχω αυξημένη ενέργεια.

Τζούλια, 36 ετών

Ανάλογα με το χρονικό διάστημα που χρησιμοποιείτε αυτήν την κρέμα, η κατάσταση των ποδιών σας θα εξελιχθεί.
Τα πρώτα ενδείξεις βελτίωσης περιλαμβάνουν: μείωση της φλεγμονής στα πόδια και αύξηση της πυκνότητας και ελαστικότητας του δέρματος. Παρέχει διατρέφει και φροντίζει το δέρμα των ποδιών, εξαλείφοντας τις μικρές ρωγμές και τις μικρές βλάβες.

Varikosette ασφάλεια

Όλες οι συναλλαγές είναι πλήρως προστατευμένες από ένα ασφαλές πιστοποιητικό SSL. Η ασφάλεια της συναλλαγής εξασφαλίζεται μέσω μιας πύλης πληρωμών που εξασφαλίζει ασφαλή μετάδοση. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ασφαλή υπηρεσία αντικαταβολής.

Varikosette  δωρεάν παράδοση

Αποκτήστε δωρεάν αποστολή κατά την αγορά από το κατάστημά μας! Προπληρωμή ή πληρωμή κατά την παράδοση; Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα για εμάς!

Varikosette ικανοποίηση

Τα προϊόντα μας περνούν από αυστηρές διαδικασίες έγκρισης πωλήσεων. Αυτό εξασφαλίζει τα καλύτερα αποτελέσματα εφαρμογής. Εγγυημένη ικανοποίηση!

Χρησιμοποιώντας 100% φυσικά συστατικά, το Varikosette είναι πλήρως ασφαλές για τον οργανισμό. Το προϊόν έχει περάσει όλες τις αναγκαίες εργαστηριακές δοκιμές και έχει αποδειχθεί πως είναι πλήρως ασφαλές για τους καταναλωτές. Χιλιάδες θετικές ανασκοπήσεις από κάθε γωνιά του κόσμου επικυρώνουν την αποτελεσματικότητά του!

Ένα πιστοποιημένο και αποτελεσματικό προϊόν για την αντιμετώπιση των κιρσών.

Varikosette κρέμα

Varikosette

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ Ένα προϊόν κατά των κιρσών νέας τεχνολογίας – Varikosette

Υπάρχουν ακόμα διαθέσιμα 17 τεμάχια!

Η παρουσιαζόμενη προσφορά είναι καθαρά ενδεικτική. Τα υλικά που περιέχονται στην προσφορά ανήκουν στον διανομέα που προμηθεύεται τα προϊόντα. Το facevitall.eu λειτουργεί ως πύλη για την προώθηση υγιεινού τρόπου ζωής και προσέχει να παρέχει ακριβείς κριτικές, αν και η επιλογή θεραπείας ανήκει στον ιατρό. Η ιστοσελίδα εξυπηρετεί εκπαιδευτικούς σκοπούς και δεν αντικαθιστά ιατρικές συμβουλές. Οι συντάκτες και ο εκδότης της ιστοσελίδας δεν φέρουν ευθύνη για τη χρήση των πληροφοριών που περιέχονται σε αυτές, καθώς η ιστοσελίδα δεν παρέχει ιατρικές υπηρεσίες, όπως καθορίζεται από τον νόμο περί ιατρικής δραστηριότητας (άρθρο 3 παράγραφος 1).
Οι συνδέσμοι που περιέχουν επιλογές αγοράς σας κατευθύνουν προς τον διανομέα/κατασκευαστή, ο οποίος φέρει πλήρη ευθύνη για τα προϊόντα και τις πληροφορίες που περιλαμβάνονται στην ιστοσελίδα του.