Carattia crème®

De revolutionaire anti-rimpel crème!


Intensieve regeneratie, voeding en hydratatie!

Carattia product crème

Carattia crème – Anti-rimpelcrème met gouden deeltjes

Beoordeling:Carattia krem opinie

198 EUR  99 EUR 

Een anti-rimpelcrème die zowel diepe als gezichtslijntjes elimineert. Carattia Cream versterkt eveneens onze huid. Het gebruik van Carattia Cream leidt tot aanzienlijke verbetering van de huidconditie.

Einde promotie voor:

Alleen 16 stukken!

Carattia crème onder rembours

Hoe werkt Carattia Cream?

Carattia toepassing van crème

Carattia Cream biedt een anti-rimpel effect. Het ondersteunt het natuurlijke vermogen van de huid om collageen aan te maken, wat resulteert in huidverjonging. De crème stimuleert alle huidcellen om collageen te genereren. Hierdoor ondergaat de huid verjonging en verdwijnen rimpels, verkleuringen, en donkere kringen rond de ogen.

Met Carattia crème bereik je de volgende resultaten:

de elasticiteit van de huid verbeteren

plekken en verkleuringen elimineren

afscheid nemen van donkere kringen en wallen onder de ogen

de huid opklaren

gezichtsrimpels verminderen

diepe rimpels aanpakken

de huid hydrateren 

Carattia roomeffect

Samenstelling van de Carattia-crème

24 karaats gouden

Het doordringt doeltreffend de huid. Bevordert celvernieuwingsprocessen. Hierdoor kunnen beschadigde en verzwakte collageenvezels herstellen. Vermindert ontstekingen en allergische reacties.

Amandelolie

Het vertoont een krachtig anti-rimpel effect. Verlaagt de vorming van rimpels rond de neus en de lippen. Bevat tal van voedingsstoffen. Toegepast bij een droge, vochtarme huid, psoriasis en eczeem.

Boter van Shea

Het beschermt de huid tegen UV-straling, wind en kou. Zorgt voor een jeugdige uitstraling van de huid. Elimineert ontstekingen en vermindert acne.

Carattia

Het heeft een rustgevend effect. Herstelt de huid. Wordt toegepast bij een gesprongen, droge en beschadigde huid. Bevordert de celvernieuwing, wat leidt tot een zichtbare verbetering van de huidconditie.

Jojoba-olie

Beheert de talgproductie. Daarom is het perfect voor het verzorgen van de huid die gevoelig is voor acne. Voorkomt vochtverlies en bevordert de regeneratie van de huid, dankzij de aanwezigheid van vitamine F in de samenstelling.

Carattia Squalaan

Het dient als een beschermende laag voor de huid en biedt tevens bescherming tegen vochtverlies. Het is transparant en zonder geur. Het wordt aangetroffen in de natuurlijke talg van de huid.

Opknapcomplex

Het heeft een kalmerend effect op de vaatwand van de huid. Vermindert roodheid. Hydrateert diep en smeert en maakt de huid glad. Het wordt samengesteld uit caprylzuur en teprenone.

Olijfolie

Het bezit antioxidante eigenschappen. Hierdoor wordt het verouderingsproces van de huid vertraagd. Gebruikt om hyperpigmentatie, rimpels en een ernstig gedehydrateerde huid te behandelen.

Antioxidant E

Een beschermende stof tegen schade veroorzaakt door vrije radicalen. Vertraagt het verouderingsproces van de huid. Herstelt en voedt de huid. Toegepast in de verzorging van de gevoelige huid.

Voordelen van het toepassen van Carattia zalf

geen diepe rimpels

afwezigheid van gezichtsrimpels

verbetering van de stevigheid van de huid

huidverheldering

✔ Eliminatie van vlekken en verkleuringen

✔ Verdwijnen van donkere kringen en wallen onder de ogen

✔ Natuurlijke samenstelling

✔ De huid wordt gehydrateerd

De effectiviteit van Carattia Cream is te wijten aan de natuurlijke formulering. De zorgvuldig gekozen bestanddelen zijn veilig in gebruik en garanderen een goede werking van de crème. Bovendien resulteren ze in duidelijke behandelingsresultaten.

Carattia Cream wordt afgeraden in geval van overgevoeligheid voor een van de ingrediënten van de crème. Bijwerkingen zijn over het algemeen uitgesloten door de natuurlijke samenstelling van het product. Echter, omdat iedere persoon verschillend is, is het aanbevolen om de bijsluiter te raadplegen.

Effecten van Carattia Cream

smile geen duistere kringen of zwellingen onder de ogen

smile eliminatie van diepe rimpels

smile verwijdering van vlekken en verkleuringen

smile sluiting van mimische rimpels

smile gehydrateerde huid

smile huidopklaring

smile verbetering van de stevigheid van de huid

Carattia crème-actie

CARATTIA CREAM

KLAAR VOOR JE MAKE-OVER?

U kunt zich voorstellen dat een dergelijk verleidelijk aanbod om financiële redenen niet eeuwig kan duren, dus haast u!

Koop direct bij de producent.

Einde promotie voor:
Carattia deskundige crème

KENZO SAKURA
COSMETOLOGIST

Mijn naam is Kenzo Sakura. Ik ben werkzaam bij het Instituut voor Biologie in Tokio. Ik heb een formule ontwikkeld voor doeltreffende versteviging. Hierdoor zijn 312.000 vrouwelijke vrijwilligers voorgoed verlost van rimpels, littekens, verkleuringen, donkere kringen en wallen onder de ogen, evenals spataderen. Ik raad Carattia Cream aan aan iedereen die zijn huid er jeugdig, glad en goed gehydrateerd wil laten uitzien.

Kenzo Sakura

Carattia crème beoordelingen

Carattia cream mening 1

„IK STA ACHTER”

Carattia heeft fantastische resultaten opgeleverd. Mijn huid verkeerde in slechte staat. Ik deelde mijn probleem met mijn nicht, en zij adviseerde me om de behandeling met Carattia Crème te proberen. Op haar aandringen heb ik het product gebruikt, en ik ben zeer onder de indruk van de effecten. Binnen 3 weken zijn de lijntjes volledig verdwenen. Ik beveel het aan iedereen aan!

Ik maak er nu al 1 maand gebruik van.
Marie-Anne, 46 jaar, Aulnay-sous-Bois

Carattia cream advies 4

„MIJN FOTOSHOOT”

Enige tijd na mijn scheiding wilde ik iemand nieuws ontmoeten. Daarom besloot ik een zelfportret te maken. Een vriend raadde me Carattia Cream aan. Ik besloot het uit te proberen. Binnen 21 dagen was mijn huid gladder geworden en oogde jonger. Dankzij het effect van de crème herken ik mezelf niet meer in de spiegel, wat geweldig is!

✅ Ik maak er al 3 maanden gebruik van.”
Christelle, 56 jaar, Cergy-Pontoise</span

Carattia cream mening 2

„Ik geef 10/11!”

Buren spraken voortdurend over de voordelen van Carattia Cream. Ik besloot het product aan te schaffen en zelf te proberen. Mijn huid vertoont nu een zijdezachte textuur. De frons tussen mijn wenkbrauwen en de rimpels rond mijn ogen en mond zijn volledig verdwenen. Ik beveel het ten zeerste aan!

Ik gebruik het al 2 maanden.
Dorothée, 76 ans, Béziers

Carattia cream advies 5

„DE TECHNOLOGIE VAN DIT LAND”

Mijn huid was gevoelig. Telkens wanneer ik een voor mij ongeschikt product gebruikte, kreeg mijn huid een rode tint. Ik koos voor Carattia crème om van acne littekens af te komen. Tot mijn verbazing veroorzaakte de crème geen enkele allergische reactie. Binnen minder dan een maand waren mijn littekens volledig verdwenen.

Ik ben het al een maand aan het gebruiken.
Delphine, 35 jaar, Brest

Carattia cream advies 3

„ONMIDDELLIJK”

Ik heb besloten om voor mijn huid te zorgen. Na het uitproberen van verschillende producten zonder succes, ontdekte ik uiteindelijk Carattia Cream. Ik ben tevreden met de resultaten. Mijn huid is nu glad en de rimpels zijn verdwenen. Ik beveel het aan!

Ik maak er al 5 maanden gebruik van.
Françoise, 73 jaar, Sète

Carratia crème veiligheid

Elke transactie wordt volledig beschermd door een beveiligd SSL-certificaat. De veiligheid van de transactie is gewaarborgd door een betalingsgateway die een veilige overdracht verzekert. U kunt ook profiteren van beveiligde contante verzendingen.

Carratia crème gratis levering

Ontvang gratis verzending bij aankoop in onze winkel!
Vooraf betalen of onder rembours? Geen enkel probleem voor ons!

Carratia room tevredenheid

Onze crèmes zijn onderworpen aan strikte goedkeuringsprocedures voor de verkoop. Dit garandeert de beste toepassingsresultaten. Tevredenheid gegarandeerd!

Crème van Carattia is een product in de vorm van een zalf. De zalf dient twee keer per dag te worden aangebracht, zowel 's ochtends als 's avonds door het op het gezicht te masseren.

Een gecertificeerd en doeltreffend middel tegen rimpels.

Carattia product crème

Crème Carattia

SPECIALE AANBIEDING  Crème Carattia – Anti-rimpelcrème

Het volgende blijft te koop 16 stukken!

De aangeboden informatie dient louter ter kennisgeving. De materialen in het aanbod behoren toe aan de distributeur die de producten aanbiedt. facevitall.eu is een platform gewijd aan een gezonde levensstijl en welzijn. We streven ernaar om ervoor te zorgen dat de beoordelingen zo nauwkeurig mogelijk zijn, maar de beslissing om te behandelen ligt bij de arts. De website heeft een educatief karakter en vervangt geen medisch advies. De redactie en de uitgever van de website dragen geen verantwoordelijkheid voor het gebruik van de informatie op de pagina’s van de website, die geen therapeutische activiteiten uitoefent zoals bedoeld in artikel 3, lid 1, van de wet op medische activiteiten.
Links met de mogelijkheid tot aankoop leiden u direct naar de distributeur/fabrikant, die volledig verantwoordelijk is voor de verkochte goederen en de informatie op zijn website.